Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: дивовижний, елегантний, гармонійний, багатий. Вино змінюється і розвивається в бокалі протягом вечора. На початку він щільний, з нотами обори і гострими спеціями, потім розвивається гладкість, проявляється смак джемово ягід: черешні, вишні, полуниці, шоколаду, нюанси вершкового кави та димності. Чудовий баланс і пружні таніни говорять про хороший потенціал розвитку вина.
Колір: темний, рубіново-фіолетовий.
Аромат: насичений і благородний, розкривається нотами димної чорної смородини, вишневого пирога, шовковиці, перцю, шоколаду, кави і кедра.
Гастрономія: вино слід подавати до м'ясних салатів, печені з яловичини або баранини, витриманим сирів. Рекомендується декантирувати вино за 2-3 години перед вживанням.
Чому варто це купити. При виробництві вина проводиться тривала мацерація протягом трьох тижнів. Ферментація проходить при контрольованій температурі в термочанах з нержавіючої сталі. Через кожних три місяці вино знімають з осаду, тому перед розливом його НЕ освітлюють і не фільтрують. Витримка в нових дубових бочках 18-20 місяців. Калон-Сегуру 2003 року це одна з зірок вінтажів цього року в Сент-Естеф. Незважаючи на сильну спеку в 2003 році і досить скромний урожай, вино відрізняється від вінтажів, зібраних в більш прохолодні року, не в гіршу сторону воно більш яскраве і складне. Напій зберіг фірмову елегантність і вишуканість. Цей вантажу був гідно оцінений відомими винними критиками.