Цей договір є офіційною  публічною пропозицією між інтернет-магазином, який розміщений в мережі Інтернет за адресою https://vino.ua,  в подальшому-«Інтернет-магазин» і користувачем послугами Інтернет-магазину, в подальшому - «Покупець/Замовник», і визначає основні умови замовлення, придбання та доставки товарів.

Замовник приймає (акцептує) умови цієї пропозиції (оферти) в момент  оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Підтвердити  замовлення" на Сайті інтернет-магазину, що означає підтвердження  Покупця про ознайомлення з текстом цього Договору та згоду з його умовами. 

  1. Загальні положення.

 1.1. Цей договір є договором публічної оферти (відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець).

1.2. Оферта вважається акцептованої Покупцем, а Договір доручення укладеним з моменту оформлення Покупцем Замовлення на Сайті і підтвердження прийняття умов даної Оферти.

  1. Терміни та визначення.

 2.1. Сайт - сукупність інформаційних матеріалів, розміщених в інтернеті за адресою https://vino.ua і містить всі ознаки публічної оферти з продажу Товарів і на надання послуг з підбору, придбання і доставку обраної Покупцем на сайті Алкогольної продукції.

2.2. Виконавець / Інтернет-магазин - Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІТІС ГРУП» (Код ЄДРПОУ 36126345), заснована відповідно до Законодавства України, що оперує сайтом, розміщеним в мережі Інтернет за адресою https://vino.ua.

2.3. Покупець / Замовник - фізична особа, що володіє необхідним обсягом дієздатності відповідно до законодавства України, яка отримує інформацію від Інтернет-магазину, яка розміщує замовлення і купує Товари або дає доручення на придбання Алкогольної продукції, які представлені на сайті Інтернет-магазину, для цілей не пов'язаних з здійсненням підприємницької діяльності, чи юридична особа / фізична особа-підприємець.

2.4. Товар - опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік товарів народного споживання, за винятком Алкогольної продукції.

 2.5. Алкогольна продукція - опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік продуктів, отриманих шляхом спиртового бродіння цукровмісних матеріалів або виготовлені на основі харчових продуктів з вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць.

2.6. Замовлення - належним чином оформлена і розміщена заявка Покупця, адресована Інтернет-магазину, на придбання і доставку від його імені і за його дорученням Товарів і / або Алкогольної продукції.

2.7. Договір доручення - договір, що укладається на підставі норм чинного Цивільного кодексу України між Покупцем та Інтернет-магазином, на підставі якого Інтернет-магазин за дорученням, за рахунок і від імені Покупця здійснює підбір, покупку і доставку обраної Покупцем на Сайті Товарів і / або Алкогольної продукції, а Покупець зобов'язується прийняти та оплатити надані послуги Інтернет-магазину, а так само компенсувати витрати Інтернет-магазину з виконання доручення Покупця.

2.8. Особистий кабінет - простір на Сайті, доступ до якого має Покупець, в якому відбивається його персональна інформація і історія розміщених ним Замовлень.

  1. Предмет

3.1. Цей договір визначає порядок взаємодії та умови надання Інтернет-магазином послуг Покупцеві, грунтуючись на його прагненні, бажанні і можливості скористатися послугами з продажу Товарів і придбання Алкогольної продукції від імені, за дорученням і за рахунок Покупця, і їх доставці, а також на прагненні Інтернет -магазину надати Покупцеві потрібну йому інформацію, продати Товари, здійснити покупку і доставку за дорученням Покупця Алкогольної продукції.

3.2. Інтернет-магазин надає Покупцеві послуги покупки і доставки зарезервованих останнім Товарів і / або Алкогольної продукції за дорученням, від імені та за рахунок Покупця.

3.3.Інтернет-магазин не здійснює продаж Алкогольної продукції, а на підставі Договору доручення укладеного з Покупцем надає послуги з її пошуку, придбання від імені та за рахунок Покупця і доставці за вказаною Покупцем адресою або самовивезення Покупцем. Зазначені на Сайті ціни на Товари та / або Алкогольну продукцію включають в себе вартість послуг з виконання Договору доручення і доставки Покупцеві.

3.4. Покупець погоджується з умовами цього договору в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку «Оформити замовлення», що виражає підтвердження Покупця про прочитанні тексту цього договору і згоду з його умовами. Надалі заперечення від Покупця щодо надання таким чином своєї згоди позбавляє Інтернет-магазин від будь-якого роду відповідальності за невиконання умов цього договору і залишає право Інтернет-магазину скасувати Замовлення в односторонньому порядку.

3.5. Інтернет-магазин має право без попереднього повідомлення Покупця залучати третіх осіб для виконання покладених на нього обов'язків за Договором доручення.

  1. Правила роботи з Сайтом.

 4.1. Покупець може переглядати зміст Сайту, оформляти замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.

4.2. Реєстрація потрібна для доступу Покупця до персоналізованої інформації та надання додаткових можливостей роботи з Сайтом.

4.3. Для здійснення реєстрації Покупцеві необхідно заповнити реєстраційну форму. При заповненні реєстраційної форми Покупець погоджується надати правдиву, точну і повну інформацію. Якщо Покупець надає невірну інформацію або у Інтернет-магазину є підстави вважати, що надана Покупцем інформація невірна, неповна або неточна, Інтернет-магазин має право призупинити або скасувати реєстрацію Покупця і відмовити Покупцеві в наданні своїх послуг.

4.4. Після реєстрації на Сайті Покупцеві надається доступ до Особистого кабінету і він може завершити або редагувати його, якщо вважає це за необхідне. Так само Покупець несе відповідальність за всі дії під його логіном та паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних Покупець зобов'язуєтеся повідомити Інтернет-магазину про це.

4.5. Заборонено використовувати Сайт Магазину в протизаконної і забороненої діяльності. Покупці Інтернет-магазину погоджуються дотримуватися законів України і норми поведінки, прийняті в мережі Інтернет.

  1. Порядок оформлення Замовлення.

5.1. Покупець оформляє Замовлення на Сайті самостійно, шляхом додавання обраних Товарів і / або Алкогольної продукції в віртуальну корзину і натискаючи кнопку «Оформити замовлення». Після ознайомлення з умовами цього договору, Покупець може оформити Замовлення і через телефон.

5.2. Інтернет-магазин має право відмовити Покупцеві в виконанні Замовлення в повному обсязі або частково, або запропонувати Замовнику та замінити на аналогічний Товар, якщо Товару та / або Алкогольної продукції, або його частини, немає в наявності або з інших причин, які унеможливлюють його виконання.

5.3. Товари та / або Алкогольна продукція оплачуються Покупцем при доставці Замовлення (в разі розрахунку готівкою) або на умовах передоплати (при безготівковому або картковому розрахунку).

5.4. Оформити Замовлення на Товари або Алкогольну продукцію можуть все Покупці, незалежно від реєстрації.

  1. Порядок оплати.

6.1. Покупець оплачує продається Інтернет-магазином Товар та / або послуги Інтернет-магазину з підбору, придбання і доставку, зазначені в розміщеному на сайті замовленні Покупця Алкогольної продукції, а також зобов'язується відшкодувати фактичні витрати Інтернет-магазину на виконання доручення Покупця, згідно з умовами цього договору і договору доручення.

6.2. Загальна вартість Замовлення, що включає повну вартість Товарів, послуг Інтернет-магазину і відшкодування понесених ним фактичних витрат на здійснення доручення Покупця, дорівнює сумі підлягає оплаті і вказується на Сайті при оформленні та в момент розміщення Замовлення.

6.3. У разі використання промокодом і / або інших наданих знижок при оформленні Покупцем Замовлення, шляхом додавання Товарів і / або Алкогольної продукції, ціни на які підлягають державному регулюванню, призводить до того, що вартість Товару з урахуванням знижки становить нижче встановленої мінімально-роздрібної ціни на такий товар, то Покупець зобов'язаний оплатити суму за одиницю Товару в розмірі встановленої мінімально-роздрібної ціни. Інтренет-магазин не компенсує Покупцю різницю непридатною повністю знижки.

6.4. Покупець може здійснити оплату згідно п.6.2. цього договору в момент виконання доручення за вказаною ним при оформленні адресою готівкою. Оплата здійснюється в національній валюті України - гривнях.

 6.5. Оплата здійснюється після того, як Покупець ознайомився і перевірив номенклатуру замовлених і доставлених Товарів і / або Алкогольної продукції в зазначеному ним місці їх доставки. Якщо Покупець прийняв і оплатив товар без перевірки, такий товар вважається прийнятим в повному обсязі без претензій до Інтернет-магазину.

  1. Умови повернення.

7.1. Інтернет-магазин здійснює доставку Замовлення в вказане Покупцем місце і час для того, щоб останній міг з ними ознайомитися і прийняти рішення про покупку послуг згідно п.3.2. справжньої угоди. До прийняття рішення про покупку Покупець може відмовитися від Замовлення, що не сплачуючи при цьому ні його вартості, ні вартості доставки.

7.2. Відповідно до Постанови «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», алкогольні напої належної якості, обміну та поверненню не підлягають.

  1. Порядок і умови доставки Замовлень.

8.1. Доставка проводиться з 10:00 до 20:00 в будні дні з 10:00 до 17:00 в суботу, неділя вихідний.

8.2.Доставка по Києву здійснюється безкоштовно і при мінімальній сумі замовлення 900 грн.

8.3. Про можливість доставки за межі Києва Покупцеві слід уточнювати у оператора Інтернет-магазину.

8.4. При доставці Замовлення Покупець отримує від представника Інтернет-магазину наступні документ: касовий чек, що підтверджує оплату Покупцем вартості Товару та / або послуг Інтернет-магазину.

8.5. При передачі Покупцеві Замовлення, що включає Алкогольну продукцію, представник Інтернет-магазину має право попросити Покупця пред'явити посвідчення особи, що підтверджує дотримання останнім вікових обмежень, встановлених для Покупців цим договором. При відмові в наданні посвідчення або якщо Покупець виявиться неповнолітнім, представник Інтернет-магазину має право відмовити Покупцеві в виконанні послуг з доставки Товару / Алкогольної продукції.

  1. Конфіденційність і захист персональних даних

9.1. Надаючи свої персональні дані на Сайті при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06 .2010 р.

9.4. Обробка персональних даних Покупця здійснюється для цілей виконання договору, поставки Замовлення, інформування Покупця, участі Покупця в програмі лояльності, для просування послуг, що надаються Інтернет-магазином.

9.5. Інтернет-магазин зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Інтернет-магазином інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.

9.6. Якщо Покупець не бажає, щоб Інтернет-магазин продовжував обробляти персональні дані, то Покупцеві необхідно звернутися із заявою в службу підтримки. В цьому випадку Покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.

  1. Інформаційні повідомлення.

10.1. Реєструючись на Сайті або оформляючи Замовлення без реєстрації, Покупець дає Інтернет-магазину згоду на отримання інформаційних повідомлень від Інтернет-магазину і його партнерів, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, за допомогою служби коротких повідомлень (SMS) і електронної пошти.

10.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, змінивши відповідні налаштування в Особистому кабінеті.

  1. Правила використання матеріалів, розміщених на Сайті

11.1. Сайт містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші охоронювані законом матеріали, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення, музичні та звукові твори.

11.2. Весь зміст Сайту охороняється законодавством України.

 

11.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на Сайті, як то: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або поступку, створювати похідні роботи і ін.

  1. Інші умови

12.1. Цей договір укладено на території України і підпорядковується матеріального права України.

12.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього договору не веде до недійсності договору в цілому.

12.3. Всі суперечки, що виникають між Покупцем та Інтернет-магазином, вирішуються шляхом переговорів. У разі недосягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Інтернет-магазин можуть звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства.

12.4. Інтернет-магазин має право вносити зміни в текст цього договору на власний розсуд в будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція договору завжди розміщується на сайті.