Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: монолітний, сухий, злегка суворий, що розкривається смородиново-вишневими відтінками, з тривалим і шовковистим післясмаком.
Колір: глибокий, гранатово-рубіновий.
Аромат: наповнений фруктово-ягідною композицією і тонкими нюансами тютюнового аркуша, чорного шоколаду, кедрового горіха, дуба, ванілі, бадьяна і трюфеля.
Гастрономія: дуже добре поєднується з твердими витриманими сирами, вишуканими стравами з червоного м'яса і трюфелями.
Чому варто це купити. Кюве 2010 року - найкраща інвестиція і прекрасний подарунок цінителю. Точна технологія виробництва великого вина "Chateau Lafite-Rothschild" зберігається в таємниці, але основні правила виноробні відомі обивателям. Виноградники розташовані на схилах пагорбів з південною експозицією; лози мають середній вік 40 років, хоча зустрічаються і 30-ти, і 50-ти-річні; ягоди збираються вручну, мацерація і ферментація винограду з різних ділянок проходить окремо і триває близько трьох тижнів, частково в дубових ємностях, частково в нейтральних резервуарах; витримка у французьких барріках триває близько 20 місяців, а потім вже проходить процес ассамбляжу під чітким керівництвом головного винороба.