Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичені нотки смородини і чорносливу, які доповнюються прянощами і ледь помітним присмаком меду в кінці.
Колір: глибокий і яскравий бордовий відтінок.
Аромат: переплетення яскравих ароматів смородини, теплих, ледь терпкий спецій і трохи підкопчені нотки чорносливу.
Гастрономія: поєднується з червоним м'ясом і дичиною, підійде для страв з копченостями.
Чому варто це купити. Chateau de Pez, Saint-Estephe 2010 класичний представник сухих насичених вин. Ягоди винограду сортів Мерло, Пті-Вердо і Каберне Совіньон вирощують переважно на гравійно-глинистому ґрунті, застосовуючи метод Лозового формування Double Guyot. Вручну зібраний урожай подрібнюють і витримують в бочках з дуба, як нових, так і тих, які використовувалися 1 і 2 роки. При цьому не застосовується фільтрація, що зберігає насичений оригінальний смак. Отримане вино з яскравим смаковим букетом прекрасно підійде для вечері зі стейками і сирами.