Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: неоднозначний, можливо, відразу закритий, але після аерації - округлий і гармонійний.
Колір: темно-бордовий, густий, з рубіновими вкрапленнями.
Аромат: делікатний, аристократичний, що минає в ноти підліску, в'ялену вишню, ожину, солодку, лісової трюфель, черемшу і спецій.
Гастрономія: ідеально до вишуканих страв з оленини і телятини, м'ясних салатів під трюфельним маслом, витриманим сирів.
Чому варто це купити. У 2006 році Петрюс випустив чудове вино, а інакше і не могло бути, адже кожне кюве проходить ретельний аналіз і перевірку на якість у енолога господарства. На виноробні застосовується біодинамічний підхід в тандемі з традиційним виноградарством. Такий симбіоз дозволяє отримувати якісний виноград, але і не ризикувати ягодами під час, наприклад, граду. Вино Петрюс Померли 2006 року транслює терруарную особливість, розкриваючи характеристики парцелу землі Помероля, і несе справжнє енологіческое задоволення в світ колекційних рідкісних вин.