Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: дуже гладкий, відкривається збалансованої палітрою з нотами деревини, стиглих червоних фруктів і прянощів. У тривалому післясмаку відображаються дрібнозернисті таніни. Кислотність збалансована, ненав'язлива.
Колір: глибокий темно-червоний, з вираженими гранатовими і фіолетовими іскрами.
Аромат: ароматичний букет інтенсивний, але ненав'язливий. Присутні відтінки запеченого болгарського перцю, стиглих фруктів і лісових ягід, обсмаженого хліба, сухих осіннього листя. Фінальні ноти розкриваються прянощами і нюансами бальзамика.
Гастрономія: рекомендується для подачі до стравами з червоного м'яса, дичини, гострих сирів.
Чому варто це купити. Для виробництва цього вина виноград двох сортів збирається вручну, в дерев'яні коробки по п'ятнадцять кілограм. Протягом двох тижнів сусло ферментує, з регулярним перемішуванням. Потім вину належить етап мацерації і яблучно-молочне бродіння. Тільки в кінці зими напій поміщається в бочки з французького дуба, де витримується півтора року. Вино дуже зріле, благородне, дивовижно підходить і для самостійного вживання, і для супроводу вечері.