Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: дуже насичений, концентрований, з тривалим виразним присмаком. Таніни оксамитові, добре відчутні. Відчуваються ноти чорної вишні, ожини, чорного чаю.
Колір: дуже темний відтінок червоно-рубінового.
Аромат: чистий, виразний, дуже яскравий, що розкривається по мірі знаходження вина в келиху. У ароматичному букеті відчуваються ноти середземноморських трав, ожини, вишні, журавлини, барбарису, кава, свежесрезанной деревної кори.
Гастрономія: відмінно підходить до червоного м'яса, дичини, каррі та іншим складені страв.
Чому варто це купити. Для виробництва Sancta Catharina використовують купаж чотирьох сортів винограду, які набувають надзвичайну ароматність і виразний смак завдяки зростанню лоз на глинистому ґрунті. Ягоди збирають з лоз не молодший двадцяти років, що теж позитивно позначається на смаку. Виробництво строго контролюється на кожному етапі, від збору і сортування до пресування, мацерації і ферментації. Експерти високо оцінюють смакові якості вина і його потенціал - він досягає двадцяти років.