Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: гармонійний, м'який, елегантний, зі збитими танинами, з фруктово-пряної домінантою і незабутнім післясмаком.
Колір: бордовий.
Аромат: комплексний, в якому можна почути нюанси стиглої вишні, черешні, сливи, журавлини, шовковиці, брусниці, ожини та смородини, апельсинової цедри, весняних квітів, анісу, чебрецю, какао. < / p>
Гастрономія: гарне поєднання з м'ясними стравами з яловичини, баранини, запеченої качкою, смаженої дичиною, різотто з грибами, зрілими сирами.
Чому варто це купити. Kairos 2016 елегантне і комплексне червоне сухе, насичене ягідно-фруктовими та пряно-цитрусовими відтінками, розкішне, яким потрібно насолоджуватися без поспіху, вловлюючи все нові і нові нюанси в смаку і ароматикою. Для створення цього напою використовується ассамбляж найкращих і популярних сортів регіону Венето, а саме: Каберне Совіньон, Каберне Фран, Мерло, Сіра, Рондінелла, Корвіна, Корвіноне, Озелета, Кроатіна. Урожай збирають вручну, з огляду на дозрівання кожного сорту індивідуально. Після сортування ягоди зберігаються в сушильних лотах до закінчення збору всього врожаю, іноді це займає близько 40 днів. Вініфіціруют нектар в бетонних, а також в сталевих чанах, ферментація триває 20-25 днів, при цьому сусло перемішують вручну. Потім вино відпочиває до 10 днів і переміщається в бочки з французького дуба, де проходить витримка протягом 3 років. Після розливу по пляшках вино ще рік відпочиває в сховищах виноробні.