Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: вишуканий, прекрасно збалансований, з кремовою текстурою і добре інтегрованими танинами, чутні ягідних і прянощі, післясмак округле і тривалий.
Колір: глибокий, темно-рубіновий.
Аромат: складний і багатогранний, що розкривається тонами в'яленої черешні і вишні, черносмородинового джему, ожини, граната, трохи пізніше додаються відтінки солодки, анісу, шоколаду, сухої трави, тютюнового аркуша і графіту.
Гастрономія: гарне поєднання з м'ясними стравами з яловичини, баранини, запеченої качкою, смаженої дичиною, різотто з грибами, зрілими сирами.
Чому варто це купити. Вино Zyme Kairos 2006 - це багатство смако-ароматичних якостей, що запам'ятовуються з першого келиха. Неможливо не закохатися в цей складний і вабливий аромат, ягідно-пряний смак. І це не дивно, адже для створення даного вина використовується ассамбляж найкращих і популярних сортів аппеласьона Венето, а саме: Каберне Совіньон, Мерло, Каберне Фран, Сіра, Кроатіна, Рондінелла, Корвіна, Озелета, Корвіноне. Урожай збирають вручну, з огляду на дозрівання кожного сорту індивідуально. Після сортування ягоди зберігаються в сушильних лотах до закінчення збору всього врожаю, іноді це займає близько 40 днів. Вініфіціруют нектар в бетонних, а також в сталевих чанах, ферментація триває 20-25 днів, при цьому сусло перемішують вручну. Потім вино відпочиває до 10 днів і переміщається в бочки з французького дуба, де проходить витримка протягом 3 років. Після розливу по пляшках вино ще рік відпочиває в сховищах виноробні.