Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: багатошаровий і складний, з нотами червоних і чорних ягід, з пряним і мінеральним післясмаком.
Колір: темно-рубіновий з відтінками марсали.
Аромат: чутні відтінки журавлини, смородини, вишні, малини, тютюну та кавових зерен, шкіри, підліску та мінералів.
Гастрономія: відмінним гастрономічним супроводом стане ростбіф, карпаччо з телятини, стейк з червоного м'яса і риби, соте з морепродуктів з томатною сальсою.
Чому варто це купити. Виноробня Castello del Terriccio, де виробляють всесвітньо відоме вино Лупікайя rdquo ;, належить родині Россі. Перше кюве Лупікайя було представлено в 1993 році і, з того часу, радує своїми Вінтаж і цінителів, і критиків. Напій 2001 отримав звання з сортів Каберне Совіньон і Мерло, ягоди були зібрані вручну з роздільних виноградників і в різний час. Після відділення гребенів і м'якого пресування проходить процес ферментації в чанах з нержавіючої сталі протягом 21 дня. Після легкої фільтрації та освітлення нектар заливається в дерев'яні бочки, де проводить 18 місяців. Також вино витримується після розливу в пляшки в льохах близько 10 місяців.