Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: вино гармонійне, з хорошою структурою, приємною збалансованою кислотністю, тонами червоних фруктів і легкої пряністю.
Колір: блискучий, рубіново-червоний.
Аромат: стійкий, свіжий, з тонами червоних ягід, вишні і з легкими бальзамними нотками.
Гастрономія: поєднується з червоним, білим м'ясом, овочами на грилі і сирами.
Чому варто це купити. Тенута Деллі Терре Нере - один з кращих виробників регіону Етна. Розташоване на північному схилі вулкана Етна, виноградник отримав визнання органічної сертифікації в 2010 році, хоча виноградні лози були вирощені у відповідності з органічними принципами з 2002. Для виробництва вина використовують виноград Нерелло Маскалезе з невеликим доповненням Нерелло Капуччио. Вініфіціровалі за класичним методом - витримували в дубових бочках 10-11 місяців, і місяць в сталевих ємностях. Навіть молоде, це вино витончене і вишукане, а в процесі старіння, стає більш складним і багатогранним.