Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: збалансований, ягідний, з елегантним тілом і бархатистими танинами.
Колір: бордовий, з цегляним переливом.
Аромат: відчуваються легкі нотки стиглої чорної смородини і ожини, а також спецій, шкіри, кавових зерен.
Гастрономія: відмінно підійде до стейку з телятини, каре ягняти, антрекот, м'ясних закусок і сирів.
Чому варто це купити. Історія Шато Жіскур сходить ще до 14 століття, коли замок і зовсім таким не був, а служив городянам оборонною вежею. Виробництвом вина в Шато зайнялися в 1552 році, коли маєток викупив багатий бордоский драпірувальника і перетворив його в справжній неокласичний палац, найнявши архітектора Євгена Бюльера. Вина Шато Жіскур вважаються високоінтелектуальними, гедоністичними, камінними. Ними прийнято насолоджуватися. У врожаї 2001 простежуються всі якості великого регіону Марго: витончена елегантність, міць фруктової домінанти, шовковисте таніни і надзвичайно довгий післясмак.