Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: гармонійний і збалансований, наповнений медово-цитрусовими нотами, в довгому післясмаку відчутні мигдальні мотиви.
Колір: золотисто-бурштиновий.
Аромат: простежуються тони жасмину, медоносів, мигдалевого горіха, айви, зацукрованих мандаринів і апельсина, кураги і липового меду.
Гастрономія: ідеально пасуватиме до Рокфору та Дор Блю, а також до вершкових десертів, фруктів і сорбету.
Чому варто це купити. Ключовим фактором, що відіграє найвизначнішу роль у виробництві "Сотерну" є Botrytis cinerea - "благородна цвіль", що вражає ягоди винограду. У процесі її життєдіяльності в ягоді зменшується кількість води, а концентрація цукру зростає. Щоб зібрати такі ягоди, потрібно бути максимально обережним і делікатним, проводити збір виключно вручну. Цим і займаються працівники господарства Шато Пешон. З року в рік на їх виноградниках в Сотерні народжуються грона прекрасного винограду сортів Семійон, Совіньйон Блан і Мюскадель, щоб пізніше стати неймовірним, елегантним вином найвідомішого найменування "Сотерн".