Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: тільний, соковитий, округлий, із шовковистими танінами, в довгому післясмаку відчутні мотиви ягід смородини, лісової малини, ожини та стиглої сливи.
Колір: глибокий, бордово-рубіновий.
Аромат: добре відчутні тони чорної смородини, засушеної вишні і стиглої сливи, солодки, тютюнового аркуша і сандалового дерева.
Гастрономія: відмінне гастрономічне поєднання із холодними і гарячими м'ясними закусками, медальйонами або стейком із телятини, овочами на грилі, із сирною тарілкою.
Чому варто це купити. На сьогоднішній день господарство Шато Марго - одне з п'яти кращих виробників вин Бордо і це заслуга останнього власника - Андре Менцелопулоса, який в кінці 70-х років 20-го століття провів реструктуризацію виноградників Шато, обладнав нові підземні льохи для збереження напою, відродив створення других великих вин Шато Марго, відкоригувавши рецептуру разом з енологом Емілем Пейно. М'який, теплий клімат, глинисто-вапнякові грунти і гравій створюють прекрасні умови для дозрівання ягід винограду, наділяють вина багатошаровим букетом і чудовою текстурою, дозволяють напоям розвиватися протягом кількох десятків років. Вінтаж 2006 року є яскравим тому підтвердженням. Це повнотіле, насичене вино, з прекрасним потенціалом до витримки, яке досягне свого повного розквіту після 2030 року.