Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: фруктовий, округлий і гармонійний, з відтінками стиглої ожини та чорного шоколаду. Післясмак тривалий і приємний.
Колір: рубіново-фіолетовий.
Аромат: розкривається нотами ожини, кави еспресо та вологої землі з відтінками графіту.
Гастрономія: чудово поєднується з м'ясом на грилі, печенею або гарним гамбургером.
Чому варто купити це вино. Виноград двічі сортують – до та після гребневідділення. Потім температуру в чанах знижують до 10°С протягом 48-72 годин, сусло перекачують та пресують у вертикальному пресі. Малолактична ферментація триває в чанах протягом 5 місяців. Вино витримується в бочках з французького дуба протягом 12 місяців.