Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений та енергійний, з яскравими нотами червоних та чорних ягід, шовковистими танінами та тривалим вишуканим посмаком.
Колір: темний фіолетовий.
Аромат: яскравий букет червоних і чорних ягід, малини та соковитої ожини, а також третинні ноти квітів і диму.
Гастрономія: добре смакуватиме з м'ясом на грилі, запеченою качкою.
Чому варто купити це вино. Виноград двічі сортують – до та після гребневідділення. Потім температуру в чанах (дерев’яних та бетонних) знижують до 10°С протягом 48-72 годин, сусло перекачують та пресують у вертикальному пресі. Малолактична ферментація відбувається в дубових бочках та чанах. Витримка на осаді відбувається за наступною схемою: 70% - в нових бочках з французького дуба протягом 17 місяців, 25% - в бетонних яйцях об’ємом 7 гл протягом 12 місяців та 5% - в амфорах об’ємом 8 гл протягом 6 місяців.