Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: ніжне і м'яке вино, з вираженими нюансами червоних фруктів, гармонійної структурою і глибоким, тривалим післясмаком.
Колір: яскравий, рубіновий, з темно-пурпуровими відблисками.
Аромат: ароматичний букет складається з нюансів чорниці і стиглої ожини, кориці і кори дуба.
Гастрономія: відмінно гармонує з стравами з червоного м'яса і дичини, смаженими ковбасками, сирами.
Чому варто це купити. Для виробництва цього вина ягоди збирають вручну, строго в період з 10 по 15 жовтня. Тривале визрівання на піщаних ґрунтах сприяє глибокому, насиченому смаку з благородним присмаком. Після збору проводиться холодна мацерація, а потім двотижнева ферментація. Потім сусло повторно відправляють на мацерацию на вісім днів і витримують вісімнадцять місяців в бочках з французького дуба. Поетапна тривала обробка, дбайливий підхід до відбору ягід і любов виноробів роблять це сухе вино справжньою окрасою будь-якої винотеки.