Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: фруктовий, пікантний та вершковий, з мінеральними відтінками, які є дуже типовими для цього теруару. Післясмак наповнений чудовою свіжістю.
Колір: блідо-жовтий, зі світло-зеленими відблисками.
Аромат: розкривається складним букетом з нотами білого персика та стиглих цитрусових.
Гастрономія: добре поєднується з морепродуктами, особливо з жирними сортами морських риб, закусками і білим м'ясом.
Чому варто купити це вино. Chateau Trebiac Blanc створюється з купажу сортів винограду Совіньйон Блан та Семільйон, що зростають на гравійному плато в Портетсі, за 35 км на південь від Бордо. Середній вік лоз сладає 20 років. Виноградники обробляються за канонами сталого сільського господарства. Після збору урожаю ягоди відділяють від гребенів та направляють до пневматичного пресу. Холодний дебурбаж триває 24 години за температури 3°C, а ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі за температури 16°C. Витримка триває 6 місяців на осаді в чанах з нержавіючої сталі. Вам сподобається багатий аромат та свіжий фруктовий смак Chateau Trebiac Blanc!