Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, з гарною структурою та збалансованими танінами.
Колір: рубіново-червоний.
Аромат: розкривається нотами чорної смородини, малини, ванілі, мигдалю та димними відтінками.
Гастрономія: чудова пара до ягня, дичини, а також червоного м’яса на грилі.
Чому варто купити це вино. Luca Bosio Vineyard є «фірмовою» лінійкою Луки Бозіо - молодого винороба із заповзятливим духом, який є представником третього покоління і працює на сімейних виноградниках та виноробні. Для виготовлення вина Piemonte Rosso використовують чотири сорти винограду Барбера (60%), Неббіоло (20%), Шираз (10%) та Альбаросса (10%). Виноградники розташовані у зоні Ланге та на півдні Асті. У процесі виробництва вина виноград відокремлюють від гребенів та подрібнюють, потім сусло відправляють до вертикальних сталевих чанів з контролем температури. Алкогольна ферментація та мацерація тривають близько 6 днів за постійної температури 24°C. Під час мацерації сусло багато разів перекачують, щоб забезпечити його постійний контакт з виноградною шкіркою. Малолактична ферментація відбувається одразу після алкогольної ферментації. Отримане в результаті вино вирізняється яскравим ароматом та багатим, добре структурованим смаком.