Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: прекрасно структурований, з округлими танинами, з відчутними тонами стиглої сливи, чорної смородини, зі свіжим і тривалим післясмаком.
Колір: глибокий гранатовий.
Аромат: свіжий, наповнений фруктовими, відтінками ягід смородини, ожини, вишні і чорного шоколаду.
Гастрономія: ідеально підійде до страв з червоного м'яса, паштетів, фуа-гра та сирної тарілці.
Чому варто це купити. Винороби Шато Тальбо, розташованого в регіоні Сен-Жюльєн, що в самому серці виноградників Медока, виробляють чудові вина, поєднуючи місцеві традиції з сучасними технологіями. Таким є і Коннетабль де Тальбо rdquo ;, який має статус другого вина регіону Медок. Ягоди для цього напою збираються вручну і проходять ретельний відбір. Ферментація проходить в дерев'яних чанах (4200 гол) і в чанах з нержавіючої сталі (5000 гол) при контрольованій температурі. Мацерація триває близько 3 тижнів, а потім нектар витримується в дерев'яних бочках (20% з яких нові). У підсумку ми маємо елегантне, класичне червоне з чудовими смако-ароматичними характеристиками і приємним, свіжим післясмаком.