Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: соковитий, яскравий, з гарною кислотністю і незабутнім післясмаком білого персика, мигдалю.
Колір: солом'яно-жовтий.
Аромат: інтенсивний аромат тропічних фруктів з ледь помітним відтінком підсмажених тостів.
Гастрономія: добре показує себе в ролі аперитиву, гармонійно поєднується з пастою з вершковим соусом, сирної піцею, стравами з білої риби.
Чому варто це купити. Компанія Ерразуріс була заснована в 1870 році Доном Максиміано Ерразурісом. Тоді він придбав землю в долині Аконкагуа, де завжди сонячно і тепло. Це найбільш сприятливі погодні умови для дозрівання винограду. Ягоди для цього напою збирають прохолодним ранком, транспортують до льоху, відправляють під прес. Ферментація триває 10-15 днів в дубових діжках. Там народжується свіжа фруктовість і сортові ноти.