Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: нарочито фруктовий, з нотами ягідного сиропу, чорничного пирога і чорносливу.
Колір: теракотово-червоний.
Аромат: розливається акордами квітів чайної троянди, ожиново-малинового джему, вишневого сиропу і легкої солодко-пряної складової.
Гастрономія: є чудовим дижестивом, також добре поєднується з фруктовими плато.
Чому варто це купити. Запитавши француза про Кагор, він розкаже про чудове сухе червоне, що подається до столу хоч щодня. У нас же, Кагор - це культ, обряд, таїнство, це вища ступінь фруктової солодкості, а ось "Авторський Кагор" із Закарпаття - це квінтесенція багатства, округлості, унікальної рецептури і, звичайно ж, природного смаку вина! Виробництво Кагору лежить на плечах усієї команди господарства Чизай. Однак рецептура є авторським надбанням головного винороба - Золтана Удваргели. Ягоди ретельно відбираються і дбайливо пресуються, а далі твориться магія виноробного виробництва. А ми - насолоджуємося плодами цієї копіткої наполегливої праці і долучаємося до найвеличнішого із закарпатських надбань.