Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: щедрий, з хорошим балансом кислотності, оксамитовими танінами і тривалим фруктовим посмаком.
Колір: яскравий малиново-пурпурний.
Аромат: щедрий, соковитий, розкривається нотами сливи, ожини, чорної смородини, з відтінками спецій, тютюну, шоколаду, ванілі.
Гастрономія: вино чудово поєднується зі стравами з яловичини, птиці, ягняти.
Чому варто це купити. Поєднання стародавніх покладів грунтів, висота зростання виноградника і середземноморський клімат створюють кращі умови для вирощування сорту Шираз. Виноград збирається вручну із сертифікованих біодинамічних віноградніков. Холодна мацерація триває кілька днів. Процес ферментації проходить у відкритих бродильних чанах протягом 2 тижнів. Розлив у пляшки відбувається після завершення малолактичної ферментації. Вино яскраве, насичене, пряне зі злегка солодким посмаком. Яскравий ягідний характер відмінно поєднується з м'ясними стравами, особливо соковитим стейком. Також вино відмінно підійде для великої компанії, так як є абсолютно універсальним і дружелюбним.