Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: приємний фруктовий, добре збалансований, з благородним сухим післясмаком.
Колір: легкий і сонячний відтінок жовтого.
Аромат: ароматичний букет дуже легкий, наповнений квітковими і фруктовими півтонами.
Гастрономія: це вино рекомендується подавати до вегетаріанським страв, холодних закусок і салатів. Відмінно гармоніює з пастою і різотто, білою рибою.
Чому варто це купити. Для створення винограду Кімера використовуються ягоди сорту Требб'яно, що вирощуються в Антрі та Целліно на грунтах з комбінованим складом глини і вапняку. Пізній збір на початку жовтня дозволяє максимально розкрити смакові якості автохтонного італійського сорту, популярного в Європі. Завдяки холодній мацерації і ферментації за низьких температур, вино виходить дуже легким, але при цьому виразним і елегантним.