Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: збалансований, з яскравою квітково-фруктовою складовою та правильною, не випираючою кислотністю. Післясмак легкий і злегка бензольний.
Колір: насичений, солом'яний.
Аромат: пашить нотами лічі, мангостину, болгарської троянди, бузку, жасмину, білого перцю і гвоздики.
Гастрономія: відмінний аперитив, також прекрасний супровід до пряних страв китайської, тайської, в'єтнамської та індійської кухонь.
Чому варто це купити. Гевюрцтрамінер Кастелац - це представник терруарного вина, з особливим географічним походженням. Виноградник Кастелац розташувався над селом Трамін в південному Тіролі. Тераси виноградників знаходяться на висоті близько 360 метрів над рівнем моря. Ось тут і знайшов свій притулок Гевюрцтрамінер. Окремої уваги заслуговують грунти. Післяльодовикові алювіальні крейдяні відкладення наділяють лозу, а потім і вино, яскравим квітково-мінеральним характером. Ягоди для майбутнього кюве збирають в два етапи, щоб дочекатися максимальної зрілості. Потім грона проходять процес холодної мацерації. Ферментують вино на культурних дріжджах при контрольованій температурі 18С.