Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: текстурний, фруктово-перцевий, з округлими танинами і приємним післясмаком.
Колір: бордово-рубіновий, з фіолетовими відблисками.
Аромат: насичений тонами ожини, шовковиці, чорниці, вишні, меленого чорного перцю, бадьяна і бальзамика.
Гастрономія: прекрасно поєднується з карпаччо з телятини, м'ясними салатами, ростбіф, лангет з телятини, медальйонами, стейком і каре ягняти.
Чому варто це купити. Вино Rosso dell Terriccio di Castillo народилося на виноградниках, розташованих на пагорбах в прибережній зоні Болгер, в Тоскані, на однойменній виноробні. Для його виробництва використовується бленд червоних сортів, основою якого є Сіра. Ягоди збирають вручну в другій половині вересня, ферментація проходить при контрольованій температурі 30С протягом 18 днів. Витримка проходить у французьких барріках протягом 22 місяців. Після розливу по пляшках вино ще деякий час витримується в льохах виноробні.