Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: живий, яскравий, ягідно-фруктовий.
Колір: насичений рубіновий.
Аромат: складний, розкривається тонами стиглої вишні, чорниці, барбарису, польових квітів і трав, з легкими відтінками ванілі та бадьяну.
Гастрономія: ідеальне поєднання з теплими салатами, карпаччо з телятини, вітелло-тонато, біфштексом, запеченим на грилі червоним м'ясом, тушеними овочами та сирною нарізкою.
Чому варто це купити. Giustiniana Barbera Grangiarossa - це сухе червоне вино, родом з П'ємонту. Лози 100% Барбери розкинулися на горбистій місцевості, на висоті 300-500 метрів над рівнем моря, із вдалою південною експозицією. Збір ягід проводиться тільки вручну, після чого вони доставляються на виноробню. Після ретельного гребневідділення, ягоди м'яко пресуються і вініфікуються в ємностях із нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Для витримки, яка триває біля 12 місяців, було обрано дубові діжки.