Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: вино щільне, округле, соковите, з приємною збалансованою кислотністю, бархатистими танинами і ягідними тонами.
Колір: насичений, червоний, з вишневим відтінком.
Аромат: складний, з тонами стиглих червоних ягід, солодких спецій, ванілі і фундука.
Гастрономія: поєднується з білими грибами, витриманими сирами, стравами з білого і червоного м'яса і пастою.
Чому варто це купити. Тоскана Сицилія Нерелло Маскалезе - моносортовое вино з сорту винограду Нерелло Маскалезе, який вирощують на схилах вулкана Етна. Вулканічні грунти Етни в поєднанні з висотою до 100 метрів над рівнем моря допомагають виробляти вина з індивідуальним характером і складністю; без надмірної потужності, яка часто характерна для сицилійських червоних вин. Для виробництва вина Тоскана Сицилія Нерелло Маскалете добірний виноград піддавали м'якому пресуванню. Ферментовані в ємностях з нержавіючої сталі, з подальшою малолактіческой ферментацією. Витримка відбувалася в бочках з Славонскі дуба 18 місяців, і ще 4 місяці в пляшці.