Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: присутній солодкість і бархатистість, з тривалим і пряним присмаком.
Колір: насичений, рубіново-червоний.
Аромат: потужний, глибокий, добре відчутні тони вишні та в'ялених слив.
Гастрономія: прекрасна пара до м'ясних страв, м'яса, приготованого на багатті, смаженої дичини. Також підійде до морозива і різних десертів.
Чому варто це купити. Вироблене з виноградного сорту Сапераві, в Ахоебі (Алазанська долина Грузії), цей напій випускається в невеликій кількості. Кліматичні умови і карбонатно-суглинних грунт самим прямим чином сприятливо позначаються на унікальних смакоароматичних характеристиках Піросмані. Вино виготовляють по до класичним рецептом Кахетії. Збір врожаю проходить досить пізно. Робиться це для того, щоб ягода встигла увібрати цукор максимально. При отриманні сусла гребені не відокремлюють, а далі проходить бродіння мезги. Грузинське вино Піросмані від Тамада є досить популярним в нашій країні завдяки неповторним смаковим і ароматичним якостям, а також своєю досить демократичною вартості.