Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: приємний, збалансований, гармонійний та елегантний, з м'якими танінами, нотами прянощів та деревини.
Колір: рубіново-червоний, із гранатовими відблисками.
Аромат: свіжий, яскравий, з чіткими нотами чорної смородини, ягід, підсмаженого лісового горіха та ванілі.
Гастрономія: чудово поєднується із телятиною із соусом з тунця та овочевими суфле, пастами з насиченими соусами та відвареним або смаженим м’ясом, овочевими супами та помірно зрілими сирами.
Чому варто купити це вино. Пейрагал - стародавня місцева назва пологих пагорбів, що складаються з дуже щільного глинистого вапняку та великих каменів. Коріння виноградних лоз змушене рости вглиб в пошуках вологи, а вина з таких лоз мають гарну структуру, помірну кислотність, чудовий баланс та витончені таніни. Вино дозріває в невеликих бочках із французького дуба середнього обпалу об'ємом 225 л протягом 10 місяців, це дозволяє вину досягти ідеального балансу між танінами, кислотністю та рівнем алкоголю. Дуб надає вину м’який відтінок деревини на додаток до інших ароматів та смаків. Жодний смак не домінує, натомість всі вони поєднуються в одну унікальну приємну палітру. Вино Barbera d’Alba Peiragal дозріває через 2 роки після збору врожаю, зберігаючи свій піковий стан від 2 до 5 років.