Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: складний, елегантний, гармонійний, з чудовою структурою та шовковистими танінами.
Колір: гранатово-червоний.
Аромат: насичений, з нотами квітів, джемовими та тостовими відтінками, тонами шоколаду, шкіри та спецій.
Гастрономія: ідеально поєднується з з м'ясними стравами з грибами або трюфелями, качкою, витриманими сирами.
Чому варто купити це вино. Luca Bosio Vineyards є «фірмовою» лінійкою Луки Бозіо - молодого винороба із заповзятливим духом, який є представником третього покоління і працює на сімейних виноградниках та виноробні. Для виготовлення Luca Bosio Barbaresco використовують виноград сорту Неббіоло з виноградників зони Неїве та Барбареско. Сусло залишається в контакті зі шкіркою протягом 10 днів. Ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі. Вино витримується 18 місяців в дубових бочках, потім ще 6 місяців в пляшках перед випуском у продаж. Це елегантне вино з виразним характером, багате та складне, обов'язково припаде до смаку поціновувачам Барбареско.