Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: вино повнотіле, насичене, складне, з м'якими бархатистими танинами, приємною, збалансованої кислотністю і багата мінеральною обробкою.
Колір: глибокий, непроникний, рубіново-червоний.
Аромат: яскравий і складний, розкривається солодкими нотами стиглих фруктів, перш за все сливи, чорниці та ожини; відтінками фіалки, шавлії і розмарину; з легкими акцентами ванілі.
Гастрономія: поєднуватися з червоним м'ясом, благородної дичиною і витриманими сирами.
Чому варто це купити. Лівіо Феллуга Сосса вперше створено в 1989 році, і названо на честь струмка Сосса, яке тече біля підніжжя пагорба, де росте виноград. Для виробництва використовують виноград сортів Мерло, Рефоско і Пиньоль, вирощених тільки на найстаріших лозах. Ферментація та мацерація проходить в ємностях з нержавіючої сталі і в дубових бочках. Витримують в барріках 18 місяців, і ще 12 місяців в пляшці. Добірний виноград, вміла винификации і тривала витримка - ці фактори зробили вино Лівіо Феллуга Сосса 2006 року чудовим і шедевральний. Смак щільний, насичений, потужний, і, в той же час - м'який, з бархатистими танинами і солодким ароматом.