Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: гармонійний, фруктово-пряний, структурний і дуже виразний.
Колір: темно-горіховий з відтінками старого золота.
Аромат: складний, багатошаровий, що перехожить в тони родзинок, інжиру, підліску, дуба і солодких спецій.
Гастрономія: відмінним супроводом стануть шоколадні десерти, сигара і кава, також може виступати в якості дижестива.
Чому варто купити цей напій. Коньяк по праву вважається кращим з міцних спиртних напоїв, створених з виноградних дистилятів. Він володіє багатогранністю, багатством, здатністю красиво старіти і нести в собі частинку тієї епохи, коли був створений. Для виробництва коньяку використовують висококислотні дозволені сорти винограду, які ростуть в 6 субрегіонах Шаранти. Одним з таких регіонів є Бон Буа. Він рідко славиться виробництвом міллезимних коньяків, однак Будинок Леро все ж випустив відмінний напій в 1967 році. Його створили майстри-дистиллери, згідно всіх правил і канонів, і, що не менш важливо, без застосування карамелі. Леро Бон Буа 1967 року - це рідкісний о-де-ві для прекрасних моментів і великих можливостей.