Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: багатий, з відтінками шоколаду та ванілі, посмак складний та структурований.
Колір: рубіново-червоний.
Аромат: насичений, розкривається нотами темних ягід, сливи й вишні, з нюансами спецій та смоли.
Гастрономія: чудово поєднується з блакитними сирами, чорним шоколадом, смаженою качкою, яловичиною та телятиною на грилі.
Чому варто купити це вино. Ягоди для вина Columbia Crest Grand Estate Cabernet Sauvignon походять з найкращих виноградників Долини Коламбія, зокрема з пагорбів Хорс-Хевен та схилу Валук. Виноград подрібнюють, а потім починається ферментація в контакті зі шкіркою, яка триває протягом 6-10 днів. Малолактична ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі та дубових бочках. Змішування здійснюється одразу після завершення ферментації. Вино витримується переважно в бочках з французького та американського дуба, як нових, так і старих, протягом приблизно 17 місяців.