Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: дуже повний і багатий, з сухими і стійкими танінами. Безліч фруктових нот м'яко переходять одна в іншу.
Колір: глибокий і насичений рубіновий.
Аромат: в ароматичному букеті переплелися ноти стиглих червоних фруктів, вишні та смородини. Присутні пікантні нюанси лакриці і свіжозвареного чорного шоколаду.
Гастрономія: добре гармонує з витриманими сирами, червоним м'ясом і дичиною стравами на грилі.
Чому варто це купити. Вино виробляють виключно з сорту Неббіоло, шляхом алкогольної ферментації в великих резервуарах з нержавіючої сталі. Після тижневої ферментації його відправляють на дворічне визрівання в бочках. Потім напій чекає півроку дозрівання в пляшках. Багатоетапний процес дозволяє надати вину глибокий, благородний смак, повний різних ягідних нюансів.