Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який, свіжий, з добре збалансованою кислотністю і тонами білих фруктів.
Колір: світло-солом'яний із зеленуватим відтінком.
Аромат: легкий, злегка квітковий, з мотивами зеленого яблука.
Гастрономія: хороший аперитив, поєднується з легкими закусками, птицею, молодими сирами і піцею.
Чому варто це купити. Леджеро - легке і свіже вино для щоденного вживання. Виготовляють його з трьох сортів винограду - Гарганега, Треббіано і Совіньйон Блан. Ягоди винограду пресуються окремо, після чого змішуються і ферментуються. Так різні плоди краще віддають свої смакові характеристики Леджеро, допомагають надати йому приємного і збалансованого мотиву.