Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, повнотілий, округлий, з яскравими тонами чорних ягід і тривалим джемовим післясмаком.
Колір: темно-рубіновий із гранатовим відтінком.
Аромат: дуже складний, з тонами чорних фруктів, ягідного джему, квітів фіалки та сухофруктів.
Гастрономія: добре в поєднанні з червоним м'ясом, благородною дичиною і витриманими сирами.
Чому варто це купити. Амароне виробляють за унікальною і незвичайною технологією - для цього вина використовують лише найбільш зрілі і добірні ягоди винограду. Відразу після збору врожаю його сушать під навісом в плоских дерев'яних ящиках протягом трьох місяців, що значно збільшує природний вміст цукрів і екстрактивних речовин. З підв'яленого винограду виходить потужне, округле оксамитове вино з м'якими танінами і надзвичайним джемово-ягідним ароматом. Це Амароне витримують в дубових діжках протягом двох років, що робить напій багатогранним.