Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: свіжий, насичений, з хорошою кислотністю та приємним посмаком із медовими тонами.
Колір: світло-жовтий зі сріблясто-зеленуватими відблисками.
Аромат: складний, із нотами зеленого яблука, стиглого персика, фенхелю, гуави та маракуї на витонченому мінеральному фоні.
Гастрономія: буде чудовою парою до шашлику з креветок з базиліком, устричного севіче з васабі та коріандром, мідій із соком петрушки або пасти з песто.
Чому варто купити це вино. Це вино є результатом проекту, метою якого було змінити традиційний крихкий та надто простий образ, який часто мають іспанські білі вина. Виноград збирають вночі та доставляють на виноробню. Його поміщають до пневматичного пресу, а потім мацерують в контакті зі шкіркою протягом 5 годин. Після статичного дебурбажу за температури 10ºC протягом 48 годин чисте сусло ферментується в чанах з нержавіючої сталі за контрольованої температури (16ºC) за додаванням ретельно відібраних дріжджів. Отримане в результаті вино має елегантний та гармонійний смак, з освіжаючими нотами та тривалим мінеральним посмаком.