Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: текстурний, об'ємний, з фруктовою складовою і зрілими танінами.
Колір: насичений, рубіновий.
Аромат: добре відчутні ноти стиглих слив, вишні та чорниці, що переходять у відтінки стиглих ягід шипшини, спецій і чорного шоколаду.
Гастрономія: прекрасною гастрономічною парою стане карпаччо з телятини, салат "Нісуаз", овочеве рагу, паста болоньєзе і медальйони з телятини.
Чому варто це купити. Витримане в дубовій діжці півроку, Мерло Шато Чизай з ординарного вина трансформувалося в делікатний напій. Деревина та час працюють злагоджено, а результат, часом, перевищує всі очікування! Так, танінність стала округлою і згладженою, а фруктовість обросла елегантністю. У підсумку ми отримали чудовий за своїми смакоароматичними характеристиками нектар, який рекомендує до вживання навіть такий поважний винний знавець, як засновник і Генеральний директор Академії Гастрономії і Сомельє Угорщини - Золтан Шлезак.