Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, округлий, з м'якими танінами, нотами вишні та малини і чудовим посмаком.
Колір: рубіново-червоний.
Аромат: розкривається відтінками червоних ягід, які доповнюються нотами спецій та лакриці.
Гастрономія: добре смакуватиме з насиченими стравами, м'ясом та сирами.
Чому варто купити це вино. Passato Organic - це втілення мрії про добре зроблене вино, нерозривно пов'язане з його повністю органічним теруаром. Ковток П'ємонту, який зробив чистоту, елегантність і задоволення своєю візитною карткою і характеристикою. Для виготовлння Passato Barbera d’Alba Organic використовують виноград сорту Барбера, який збирають на виноградниках зони Канале на висоті 300 метрів над рівнем моря. Сусло залишається в контакті зі шкіркою протягом 10 днів. Ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі з додаванням відбірних дріжджів. Вино витримується 6 місяців в боках зі славонського дуба об’ємом 5000 літрів, потім – короткий період в пляшках перед випуском у продаж. Отримане в результаті органічне вино має приємний сухий смак із шовковистими танінами та чудово смакує із м'ясом на грилі.