|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: округлий, глибокий, соковитий, із добре збалансованими танінами та легкою пікантною солодкістю.
Колір: насичений червоний.
Аромат: яскравий, виразний, фруктовий, пряний, розкривається нотами сухофруктів, інжиру, стиглих фруктів.
Гастрономія: пречудово смакує зі смаженим м'ясом, дичиною, витриманими сирами.
Чому варто купити це вино. Сьогодні компанія Botter значно розширилась, володіючи виноградниками та винарнями у кількох регіонах Італії, а також тісно співпрацюючи з місцевими виноградарями та виноробами. Третє покоління взялось за виробництво вин під власною торговою маркою. Torracina виготовляється у стилі Veneto Amarone з винограду сорту Nero d’Avola. Виноград вирощують на добре провітрюваних високогірних ділянках і збирають пізно (жовтень), щоб забезпечити повну стиглість. Ягоди підв'ялюють протягом 15 днів перед пресуванням, щоб зконцентрувати їх смак, а потім ферментують в нержавіючій сталі. Застосування техніки аппассіменто дозволяє отримувати щільне, концентроване, але еластичне вино. Аромати інжиру, фініків переходять у дивовижно освіжаючий смак сушеної полуниці, мацерованої вишні, журавлини із додаванням спецій для випічки. Це багате вино прекрасне як самостійний напій, а також у супроводі м'ясних страв.













































