Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: сухий, освіжаючий, злегка солонуватий, з пікантним тривалим післясмаком.
Колір: світло-солом'яний, з легким золотавим відблиском.
Аромат: чистий, інтенсивний, з основними тонами сухофруктів, горіхів, оливок, легким акцентом солонуватості, морського бризу і йоду.
Гастрономія: до напою підійдуть риба, морепродукти, сири, овочі, супи, снеки, горіхи, суші, фрукти, м'ясо, птиця і легкі салати.
Чому варто це купити. Херес Manzanilla - відомий вид хересу фіно. Це кріплене вино проходить тривалу витримку в дубовій діжці - не менше 6 років. Витримка відбувається під спеціальною плівкою хересних дріжджів, яка називається флор. Дана технологія дозволяє отримати впізнаваний херес з надзвичайними тонами солонуватості, моря і йоду в ароматі.