Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: відчуваються стиглі і соковиті фрукти в супроводі шоколаду і какао. Тонкі і помірні таніни.
Колір: яскравий, вишнево-червоний, з фіолетовим відблиском.
Аромат: збалансований, елегантний, пряний, з нотами червоних ягід, ірису і відтінками кави.
Гастрономія: ідеальне поєднання із сирами, ковбасами, пастою і різними м'ясними стравами.
Чому варто це купити. Маєток знаходиться в центрі регіону Рібера дель Дуеро в провінції Бургос. Виноробня Абадія де Акон почала своє існування в далекому 1953 році. Власник виноробні - Норберто Карраско встановив бетонні чани в той час, коли в цьому районі було відносно небагато винних заводів. Він навчився поєднувати бетон і дерево для виробництва вишуканих, фруктових, зрілих і елегантних вин. У 2003 році його онук Хосе Антоніо оновив виробництво. Це сімейне господарство, яке обробляє 43 га землі, з яких 95% складає сорт винограду Темпранільйо, з невеликою кількістю сортів Каберне Совіньйон і Мерло. Найстаріші лози мають сімдесятирічний вік. Акон Робле виготовлений з винограду, який виріс на п'ятнадцятирічній лозі, 5 місяців витримувався в новій французькій діжці і ще 5 місяців в пляшках. Це складне, прекрасне вино складе вам компанію і буде розвиватися, змінюючись в келиху протягом усього вечора.