Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: повнотілий, насичений, із шовковистими чорними фруктами та нотами тостів, лакриці та диму, збалансований, із тривалим післясмаком.
Колір: насичений червоний.
Аромат: глибокий, насичений, виразний, розкривається багатими відтінками чорних ягід, ожини, сливи, лохини, чорниці, шоколаду, ванілі, з димчастими відтінками.
Гастрономія: ідеально поєднується з м'ясними стравами, яловичиною, бараниною, дичиною.
Чому варто купити це вино. Вражаюча, сучасна та скульптурна винарня, розташована над долиною Дору з виноградниками, що виходять як на північ, так і південь, Abadía de Acón була побудована у 1953 році. Саме тоді Норберто Каррако вилив перші бетонні стіни, щоб зробити чани, закопавшись у глиняний грунт, щоб затопити свій підвал під землею. Зараз у руках його онуків, Карлоса і Хосе, винний завод оснащений найсучаснішими технологіями, призначеними для гравітаційного потоку, що знаходиться серед недоторканних старих виноградників. Два виноградники з обох боків річки засаджені 95% Темпранільйо (тут називається Тінто Фіно), плюс трохи Каберне і Мерло. Це надає складності їх гладким, пряним червоним винам. Брати також використовують суміш бочок з американського та французького високоякісного дуба, і витримують вина перед випуском трохи довше за своїх сусідів. Acón Riberas, безумовно, на вершині якості за конкурентоспроможними цінами.