Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, з нотами стиглої полуниці, малини, яблука, збалансованою кислотністю та свіжим посмаком.
Колір: полунично-рожевий.
Аромат: свіжий, яскравий, фруктовий, з відтінками соковитої полуниці та трав'яними нюансами.
Гастрономія: пречудовий аперитив, добре смакуватиме з морепродуктами.
Чому варто це купити. Паскаль Життон, нахненний цвітінням японської сакури, створив Gitton Sancerre Rose Vishnia. Виноград сорту Піно Нуар для цього рожевого Сансеру збирають на виноградниках, висаджених у 1965 році. Ферментація та витримка відбуваються в бочках об’ємом 600л, виготовлених з вишневого дерева, що походить з лісів навколо монастиря Хайлігенкройц (південна частина Віденського лісу, Австрія). Витримка триває 6 місяців.