Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: округлий, м'який, з хорошою структурою, оксамитовими танінами і фруктовим післясмаком.
Колір: насичений червоний із пурпуровим відтінком.
Аромат: яскравий, багатогранний, розкривається нотами червоних фруктів, вишні, червоної смородини, сливи, з відтінками ванілі, шоколаду.
Гастрономія: чудово поєднується з м'ясними стравами, витриманими сирами.
Чому варто це купити. Цей повнотілий Гренаш з виноградників маєтку Янгарра був створений з винограду, зібраного вручну з їх сертифікованих біодинамічних виноградників. Після холодної мацерації, яка триває 5-6 днів, відбувається ферментація у відкритих бродильних чанах за участі диких дріжджів із періодичним перекачуванням сусла. Вино витримується на дріжджовому осаді 10 місяців в старих французьких барріках. В результаті виходить щедре насичене вино з багатим букетом і тривалим післясмаком. Воно припаде до смаку любителям яскравих червоних вин, а також подарує масу насолоди в поєднанні з м'ясними стравами. Також це вино з фруктовим букетом і пряним характером стане відмінним подарунком цінителю.