Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який, ніжний, бархатистий. Відчуваються явно виражені відтінки ягід, присутні солодкі, насичені таніни. Післясмак багате, наповнене ягідно-фруктовими нотами.
Колір: рубіново-бордовий.
Аромат: витончений, що вабить, з нотами полуничного джему і малини.
Гастрономія: відмінно підійде до страв зі смаженої дичини і десертів. Добре гармонує з фруктами і фруктовими салатами.
Чому варто це купити. Раніше це вино називали Кіпіаневскім вшановуючи таким чином Кіпіані, який створив його з двох найдорожчих грузинських сортів винограду Александроулі і Муджуретеулі. Саме під цим ім'ям вино отримало безліч нагород на міжнародному конкурсі виноробів в Бельгії. Потім воно отримало звичне багатьом назву Хванчкара, по місцевості, де виробляється. Виробництво вина стандартизовано, а для сировини відбирають тільки найкращі ягоди це і допомогло створити напій з бархатистою текстурою і п'янким ароматом.