| Кількість | Вартість | ||
|  | |||
Смак: середньої насиченості, м'який і обволікаючий, із оксамитовими танінами і тривалим фруктовим післясмаком.
Колір: темно-рубіновий із фіолетовим відтінком.
Аромат: аромат ягід і фруктів з нотками чорної смородини, вишні і стиглої сливи, ніжні нотки чорного перцю.
Гастрономія: дуже добре поєднується з телятиною з ягідним соусом, твердими сирами.
Чому варто це купити. Це чудове вино, що виготовляється зі 100% Каберне Совіньйон. Ягоди збираються і сортуються вручну. Вино виготовляють із суворим контролем всіх процесів і температур. Після ферментації вино піддається витримці. Вона здійснюється в підвальних приміщеннях при температурі від 10 до 15 °С в дубовій тарі терміном не менше, ніж 2 роки. Під час витримки проводяться два відкриті переливання і два закриті. Після витримки, перед надходженням у продаж вино ще додатково витримується рік в пляшці. «Оксамит України» - це воістину чудове, вишукане і глибоке вино.
 
            













































