Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, багатий, відчуваються ноти винограду, апельсинового джему та інжиру, які гармонійно поєднуються з відтінками солодких родзинок.
Колір: насичений бурштиновий.
Аромат: елегантний, із яскравими відтінками горіхів мигдалю та фундука, карамелі, які доповнюються нотами сушеного інжиру та шоколаду.
Гастрономія: добре смакуватиме із шоколадними десертами, морозивом, а також блакитними сирами та фуа-гра.
Чому варто купити це вино. Mil Pesetas Jerez Cream - чудовий солодкий херес від іспанської сімейної компанії "Педро Родрігес і сини" (Pedro Rodriguez e Hijos). Для виготовлення вина використовується виноград сорту Паломіно, який після ферментації додатково кріплять виноградним дистилятом, щоб досягти міцності 18%. Це кріплене вино відоме як собретабла і призначене для витримки в традиційних хересних бочках об’єом 500 літрів. Подальша витримка відбувається за традиційною системою кріадера та солера, яка передбачає ретельно організований алгоритм переливання вина між бочками. Вцілому витримка здійснюється протягом 7 років, а перед розливом у пляшки вино змішується з порцією солодкого Педро Хіменес.