Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: потужний, повнотілий, із оксамитовою текстурою і прекрасним балансом фруктовості та кислотності, із домінуючою нотою фруктів і злегка пряним післясмаком.
Колір: насичений рубіновий.
Аромат: багатий, насичений відтінками зацукрованих червоних садових фруктів, ягідного варення, пряних трав і гречаного меду.
Гастрономія: прекрасне гастрономічне поєднання із різноманітними десертами і фруктовою нарізкою. Також може виступати в якості аперитиву.
Чому варто це купити. Сімейний виноробне господарство Masi є компанією, що динамічно розвивається, початок історії якої сягає далекого 1772 року, коли родина Боскаіні придбала перший виноградник Vaio dei Masi. На сьогодні загальна площа виноградників компанії - 160 га і розташовані вони в зонах Бардоліно, Вальполічелла і Соаве. Masi славиться високоякісними винами, які виробляються традиційним методом у поєднанні з новітніми технологіями, із застосуванням методу "аппассіменто" і подвійної ферментації. Masi Angelorum Recioto della Valpolicella Classico врожаю 2016 року - чудове солодке, що підкорює з першого ковтка складним, прекрасно збалансованим фруктовим смаком і розкішним, інтенсивним ароматичним букетом. Це вино створене з сортів Корвіна, Рондінелла і Молінара, лози яких зростають в регіоні Вальполічелла. Ягоди піддалися сушці (протягом 3 місяців) в спеціально відведеному для цієї мети приміщенні, на бамбукових стійках. Таким чином, виноград втрачає вагу і набуває максимально можливої кількості цукру та аромату. Бродіння проходило в бочках зі славонського дубу, а витримка тривала рік, потім ще 3 місяці в пляшках. Цей напій має прекрасний потенціал до старіння, близько 20 років, тому, придбавши зараз вінтаж 2016 року, ви, без сумніву, зробите добру інвестицію в майбутнє.